HET HUIS TEXTIELco. VAN RUGAO JIAOSI, LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd

Ik ben online Chatten Nu

Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd

1 2 3 4
Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd
Home 3 4 5

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HAPTEX
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1500000-200,0000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

      Het Huis Textielco. van Rugaojiaosi, Ltd, met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten. Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op Van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproducten. De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

 

      Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika bereiken, zullen Oceanië en het Westelijke Europe.The-Platform diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zullen bloeien. Als u requirementa hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal zo spoedig mogelijk antwoorden op uw e-mail.

Contactgegevens
Rugao Jiaosi Home Textile co., ltd

Tel.: 86-513-6816-1580

Fax: 86-513-6816-1116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)